.

За въпроси и заявки
0877911900

Меню
Меню

iPhone Сервиз

Професионален сервиз за всички модели iPhone

IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5, IPHONE 5C, IPHONE 5S, IPHONE 6, IPHONE 6 Plus, IPHONE 6S, IPHONE 6S Plus, IPHONE SE, IPHONE 7, IPHONE 7 Plus, IPHONE 8, IPHONE 8Plus, IPHONE SE 2020, IPHONE SE 2022, IPHONE X, IPHONE XR, IPHONE XS, IPHONE XS Max, IPHONE 11, IPHONE 11 Pro, IPHONE 11 Pro Max, iPhone 12, IPHONE 12 Pro, IPHONE 12 Pro Max, IPHONE 13, IPHONE 13 Pro, IPHONE 13 Pro Max, IPHONE 14, IPHONE 14 Pro, IPHONE 14 Pro Max, IPHONE 14 PLUS

Още през далечната 2007-ма година, компанията на Стийв Джобс промени тотално смартфон индустрията, пускайки на пазара своят първи модел iPhone – iPhone 2G (сега iPhone 12). Новият дизайн, функционалност и иновации в устройството, донесоха невероятен успех на Apple, като изстреляха акциите на компанията на върха. Като дългогодишен и квалифициран сервиз за мобилни телефони, екипът на ENTER Computers започна поправки на iPhone устройствата още с появата им в България. Като предпочитан сервиз за iPhone, ние винаги сме се старали да предложим максимално качествен ремонт за всички модели, а и на достъпна цена. Извършваме всички видове поправка на Apple смартфоните:

Поправка/смяна  на екран/дисплей

Ако дисплея на вашето устройство е счупен, напукан, силно надраскан, ние ви предлагаме няколко вида решения. Готови сме да извършим всички услуги, свързани с повреда в екрана максимално бързо и на добра цена. Предлагаме оригинални и висококачествени дисплей модули, стъкла, подсветки и други компоненти, пряко свързани с картината на вашият iPhone. Като квалифициран сервиз за iPhone, ние предлагаме на вас, клиентите следните услуги, свързани с ремонт на дисплей/екран:

Смяна на счупено стъкло

Смяната на стъкло при iPhone е поправка, която може да бъде осъществена за моделите IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5, IPHONE 5C, IPHONE 5S, IPHONE 6, IPHONE 6 Plus, IPHONE 6S, IPHONE 6S Plus, IPHONE SE, IPHONE 7, IPHONE 7 Plus, IPHONE 8, IPHONE 8Plus, IPHONE SE 2020, IPHONE SE 2022, IPHONE X, IPHONE XR, IPHONE XS, IPHONE XS Max, IPHONE 11, IPHONE 11 Pro, IPHONE 11 Pro Max, iPhone 12, IPHONE 12 Pro, IPHONE 12 Pro Max, IPHONE 13, IPHONE 13 Pro, IPHONE 13 Pro Max, IPHONE 14, IPHONE 14 Pro, IPHONE 14 Pro Max, IPHONE 14 PLUS. Тази услуга е достъпна в случаите, когато дисплея и тъча на устройството са напълно функциониращи. Смяната на стъкло, известна и като рециклиране на дисплей бива извършвана от нашият сервиз в няколко стъпки от професионални техници и висококачествена апаратура от последно поколение в безпрашна среда. Според модела, ние можем да извършим смяната в срок от няколко часа или до 2 дни. След т.нар. рециклиране, дисплеят на вашия iPhone ще изглежда като нов, а и същевременно ще се запази оригиналният модул, което ще гарантира дълга и безпроблемна последваща работа на устройството.

Смяна на стъкло и тъч (сензорен панел)

Процедурата е същата като при смяната на стъкло, с разликата, че освен стъклото се заменя и сензорният панел (тъча). Услугата е валидна само за моделите след iPhone X, които са оборудвани с OLED тип екран.

Смяна на дисплей модул (стъкло, тъч и дисплей/екран)

Смяната на дисплей модул е най-разпространената услуга за iPhone в сервиза ни. Предлагаме смяна на дисплей както с оригинални компоненти, така и с копия от високо качество, според нуждите и бюджета на клиентите. Смяната на дисплей модул се извършва за устройства, при които повредата не е единствено в защитния слой на екрана (стъклото), а и в тъча и/или екрана. Смяната на дисплей/екран е необходима при не добра чувствителност на тъча, произволно натискане без допир, мъртви зони, петна, линии, размазани цветове или липса на образ. Като специализиран сервиз за iPhone, ние разполагаме със собствен склад и наличности на дисплеи за всеки конкретен модел и цвят на Apple телефоните.

Смяна на задно стъкло

Ние можем да извършим и смяна на задно стъкло или стъкло на камера на всички iPhone модели. Свържете се с нас за допълнителна информация, относно вашето устройство. Стремим се да извършваме смяната на задни стъкла на максимално ниски цени.

Смяна на корпус/рамка/капак батерия

Макар и не много често, при поредица от изпускания или усуквания, освен видимите козметични драскотини и наранявания е възможно да настъпят и по-сериозни деформации, които да доведат до по-сериозни последствия. При прекомерно усукване е възможна повреда в основната платка – прекъсване на линия (магистрала) или лош контакт на елемент, чип или конектор. Някои от деформациите (най-често тези в някой ъгъл) могат да доведат до счупване на стъклото или екрана. По-лошото е, че тази деформация може да създава напрежение и на сменен вече компонент, като по този начин дори и при малък удар или вибрация устройството отново да се повреди. Именно в тези случаи ние предлагаме смяна на корпус/рамка/капак батерия, като по този начин ще се гарантира правилното разположение на всички компоненти в устройството, а това ще гарантира безпроблемната му работа за в бъдеще.

Ремонт на хоум бутон/сензор за пръстов отпечатък


iPhone 12

При повреда на основният бутон, устройството може да стане практически неизползваемо. Извършваме ремонт на оригиналният сензор за пръстов отпечатък, като по този начин вие отново ще можете да използвате неговата пълна функционалност. Извършваме и смяна на home бутони с обикновенни китайски, с които ще можете да използвате функциите на бутона без опцията за сензор с отпечатък.

Смяна на бутон включване/изключване, вибрация и сила на звука

Макар и здрави, прекомерната и дълга експлоатация на останалите бутони на iPhone може да ги повреди. Предлагаме смяна и ремонт на бутони и лентови кабели за всички генерации iPhone.

Смяна, диагностика и ремонт на камери

Нашият GSM сервиз предлага смяна на всички видове камери и светкавици на Apple телефоните. Най-често се прибягва до проблеми със снимането при намокряне, удар, изпускане или запрашаване. Независимо от естеството на проблема с камерата, ние сме готови да положим всички усилия за отстраняването им. Свържете се с нас за допълнителна информация за вашето Айфон устройство.

Смяна на аудио компоненти (микрофон, високоговорител, слушалка)

Ние имаме готови решения за повечето проблеми, свързани със звука на вашият апарат. Проблемите могат да бъдат от различно естество, но пряко засягащи качеството на звука. Най-често извършваме профилактика/почистване на компонентите, които са обект на силно замърсяване (прах или разляти течности). Влошаването на силата и качеството на звука са неприятни препятствия за нормалната употреба както на iPhone, така и на всеки друг апарат. Извършваме и смяна на различните микрофони на Apple устройствата. При някои поколения (iPhone 7) е възможно и проблема да не е във възпроизвеждащата част на компонента, а на хардуерно ниво (прекъсната линия или чип). Като квалифициран сервиз за Айфон, ние решаваме аудио проблемите на всякакво ниво и от всякакво естество.

Смяна на лентови кабели и букси.

При проблем със зареждането на устройството, ние можем да извършим диагностика/профилактика и/или смяна на блок захранване. Блок захранването представлява лентов кабел с различни компоненти, включително буксата за зареждане и микрофон(и). Разполагаме с оригинални и висококачествени лентови кабели с блок-захранвания при нужда от смяна.

Ремонт на платки. Смяна на чипове. Диагностика.

Макар и редки, случаите, налагащи ремонт на платки не са единични. GSM сервизът ни разполага с висококвалифицирани техници и апаратура от последно поколение за диагностика и поправка на всички модели iPhone устройства. Най-често хардуерен ремонт е необходим за мокрени телефони. В тази връзка ви молим ако вашият смартфон е претърпял намокряне да реагирате незабавно, като оставите за профилактика устройството в наш или друг сервиз. Дори и първоначално то да работи без признаци на дефект, с времето навлезналата течност може да причини много сериозни повреди, като дори в някои случаи да бъде непоправимо засегнато.

ENTER Computers е специализиран сервиз, който приема поръчки за всички модели iPhone, излезли на пазара до този момент. Ние сме популярни на територията на град София, с уменията си във всякакъв видове ремонт на Айфон, които извършваме на достъпни за клиентите ни цени.

Сравнение на продукти

ENTER Computers използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки