.

За въпроси и заявки
0877911900

Меню
Меню

Сервиз Meizu

Сервиз за Meizu

Пълната гама услуги по поддръжка и ремонт на телефони Meizu

Не сте убедени, че има специализиран Meizu сервиз в България, а такъв ви е много необходим? Можете да бъдете напълно спокойни, защото в нашия сервизен център се справяме успешно с всички проблеми и на тази марка мобилни телефони.За огромната маса потребители марката Meizu може да е напълно непозната, но на собствениците на нейните устройства, тя е добре известна, при това репутацията ѝ е изцяло положителна.

Смарт устройствата Meizu са дело на мултинационалната компания Azumi Mobile. Произхождаща от Латинска Америка, високотехнологичната компания Azumi е изцяло съсредоточена в разработка и серийно производство на мобилни телефони, вдъхновени от японската култура. Ако името на устройствата Meizu ви насочват към Азия, а не към Южна Америка, то вече знаете причината.

Какви проблеми биха ви довели в нашия сервиз за телефони Meizu?

Причините да потърсите специализиран сервиз Meizu не се различават съществено от тези, с които се сблъскват собствениците на други марки мобилни устройства. Хардуерните и софтуерните проблеми са същите, като при апаратите на другите производители, и както винаги в голямата си част, те се дължат на потребителска небрежност.

Най-честата причина да се потърси оторизиран сервиз за Meizu са инцидентите – намокряне и изпускане, при което се чупи стъклото на дисплея. В нашия сервизен център извършваме смяна на счупен дисплей на всички модели телефони на марката. Това може да включва както само подмяна на стъклото, така и смяна на Touch screen и LCD екран.

Другият повод да ни потърсите спешно, е намокрянето на телефона. Поправка на леко намокрени или изцяло потопени в течност устройства се извършва постоянно в специализирания ни Meizu сервиз. При апаратите на тази марка се срещат както водоустойчиви, така и незащитени срещу намокряне модели.

Ако нямате късмета да сте собственик на водоустойчив телефон, то срещата на апарата ви с вода ви задължава да ни потърсите незабавно. Колкото по-дълго отлагате, толкова по-сложен и скъп ще бъде ремонта, като не е изключена и възможността повредата да е фатална. При поправка на намокрен мобилен телефон, може да се наложи подмяна на фатално увредените части. За ваша радост разполагаме с оригинални резервни компоненти, придружени с гаранция за качество.

Сред останалите видове ремонти в нашия сервиз на Meizu влизат дейности, свързани с хардуерни и софтуерни проблеми. Можем да ремонтираме или сменим портове, жакове, говорители и микрофон, както и камери, клавиатури и физически бутони за регулиране на звука и Power бутоните за включване/изключване на устройствата. Можем да предоставим изцяло нови компоненти, ако желаете пълно обновяване на външния вид на мобилния си телефон.

Софтуерните проблеми , с които най-често се срещаме, са проблемите с операционната система. В зависимост от конкретния проблем, можем да предложим ъпгрейд на съответната OS, както и инсталиране на нов софтуер и допълнителни програми. Възможно е инсталиране на българско меню, когато такова не е заложено сред езиците на телефона. Ако сте закупили своя смартфон Meizu от друга страна, не е необходимо да се лишавате от елементарни удобства.

Част от софтуерните ни ремонти е разкодирането на заключени към определена мобилна мрежа телефони. В нашия сервиз Meizu Ентер компютърс - сервиз GSM и компютриразкодираме всички модели апарати на марката, при това окончателно, така че повторното им заключване при рестартиране  или ъпдейт на настройките да бъде невъзможно. За целта използваме оригинални софтуерни продукти, което ви дава допълнителна сигурност и спокойствие, че телефонът ви ще може да бъде използван спокойно към всеки телеком в страната и чужбина.

Обслужвани модели телефони Meizu

Meizu 15 Lite
Meizu 15 Plus
Meizu 15
Meizu E3
Meizu M6s
Meizu M6
Meizu M6 Note
Meizu M5c
Meizu M5 Meizu E2
Meizu M5s
Meizu M5 Note
Meizu Pro 6 Plus
Meizu M3X
Meizu Pro 6s
Meizu M3 Max
Meizu M3E
Meizu MX6
Meizu m3s
Meizu Pro 6 Meizu m3 note
Meizu Pro 5 Ubuntu Edition
Meizu metal
Meizu m2
Meizu MX4 Ubuntu Edition
Meizu Pro 7 Plus
Meizu Pro 7
Meizu A5
Meizu U20
Meizu U10
Meizu m3

Сравнение на продукти

ENTER Computers използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки