.

За въпроси и заявки
0877911900

Меню
Меню

Сервиз Nokia

Сервиз за Nokia

ENTERBG.COM извършва поправка на всички видове повреди на всеизвестният бранд Nokia

Като квалифициран сервиз с дългогодишен опит, ние познаваме детайлно всички модели на бранда Nokia. Разполагаме с необходимите познания за отстраняването на всевъзможни повреди, дефекти и бъгове на най-любимата марка. Извършваме ремонти в кратки срокове с гаранция на отлична цена. Техниците ни ежедневно се справят с голяма част от проблемите, възникващи както при модели от последно поколение, така и на по-старите устройства. Най-често причините за посещение в сервиза ни са:

Диагностика, разкодиране, преинсталация и други софтуерни услуги

За успешен ремонт на Nokia устройство (а и за останалите марки) от изключително важно значение е локализирането на точния проблем или причина. С правилното диагностициране, нашият GSM Сервиз ще пристъпи към необходимите действия за отстраняване на повредата във вашия апарат. Извършваме всякакви ремонти, в това число хардуерни (включително и ремонт на платка), както и софтуерни (поправка, обновяване и преинсталация).

Смяна на дисплей/екран, тъч или стъкло

Често при нас постъпват Nokia смартфони, които се нуждаят от ремонт или смяна на някой от дисплей компонентите. Предлагаме смяна на екран за всички модели, а за устройствата от висок клас предлагаме и рециклиране (смяна на стъкло и тъч) на вашият оригинален екранен модул. Работим с висококачествени и оригинални компоненти, които гарантират безпроблемната работа на устройството за дълъг експлоатационен период. Свържете се с нас за цени и детайли относно вашият модел.

Смяна на батерия

При проблем с батерията, не се колебайте да се свържете с нас. Извършваме смяна на батерия за всички модели Nokia, като предлагаме 6 месечна гаранция за всяка нова батерия, която сме монтирали. Възможно е и проблема с бързият разряд да не се дължи на самият енергиен компонент, а да е вследствие на дефект в чип или намокряне. Можем да извършим диагностика и да отстраним конкретната повреда, която е и причина за бързо изтощаване на батерията.

Ремонт/смяна на камера

Мобилната фотография набира все по-голяма скорост при потребителите на телефони. Именно за това и устройствата от висок клас на Nokia разполагат с няколко сензора, с помощта на които снимането да бъде лесно, а качеството на изображението-доближаващо се до това на професионален DSLR апарат. Съвкупността от няколко сензора обаче увеличава шанса за повреда. Нашият сервиз предлага смяна, ремонт и профилактика на всички компоненти, свързани със заснемането. По този начин ние можем да отстраним повреди, които водят до замъглени снимки (липса на фокус), снимки с петна, проблеми с цветовете или цялостна липса на изображение при стартирането на приложението за снимане.

Смяна на букси и конектори

При липса на индикация за зареждане или нужда от наместване на зарядната букса, ние можем да предложим ремонт/смяна както на блок-захранване, така и на самата букса. Извършваме тази услуга в кратки срокове с висококачествени компоненти, които гарантират безпроблемната работа за дълъг период от време.

Смяна и ремонт на аудио компоненти

При проблеми със звука, нашият GSM Сервиз може да извърши смяна или профилактика на микрофони, слушалка или говорител. По този начин след нужната интервенция, вие ще се радвате отново на кристалния звук на вашата любима Nokia.

Смяна на заден капак/стъкло, рамка или бутон

В случай, че вашият апарат има нужда от козметично обновяване или проблеми с бутоните, ние можем да извършим смяната в изключително кратки срокове и на добра цена. Разполагаме със собствен склад с висококачествени и оригинални компоненти за голяма част от моделите на Nokia.

Защо да изберете нас?

Обслужваме всички водещи марки мобилни телефони, включително и Nokia. Влагаме цялото си старание и професионализъм в ремонтите, които извършваме. За нас е от изключителна важност всеки ремонт да бъде извършен качествено и на добра цена. По този начин градим имиджа си на професионален сервиз сред хилядите клиенти, които имаме. Потърсете ни и се убедете сами!

Сравнение на продукти

ENTER Computers използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки