.

За въпроси и заявки
0877911900

Меню
Меню

Сервиз ZTE

Сервиз за ZTE

Нашият специализиран ZTE сервиз София е достъпен в цялата страна, така че не се притеснявайте, ако пътуването до столицата е нерентабилно за вас. Ние знаем, че устройствата на китайската мултинационална корпорация не се поправят в повечето сервизи в провинцията, тъй като са по-малко познати в сравнение с масово използваните телефони на гигантите в тази област. Ето защо, ние ви даваме възможност да изпратите своя телефон по куриер в сервизния ни център, както и удобството да го получите по същия начин в отлично състояние в минимален срок.

В основата на производството на ZTE Corporation, са продукти за безжична оптична трансмисия, в това число мобилни телефони и телекомуникационен софтуер. ZTE е сред петте най-големи производители на смартфони на китайския пазар. Предлагайки устройства с атрактивен дизайн, висока производителност и достъпна цена, китайската компания спечели и родните потребители. Това означава, че всички собственици на тази марка телефони ще имат нужда от реномиран GSM сервиз ZTE, какъвто сме ние.

Защо да се доверите на сервизния ни център?

Причините да изберете не друг, а именно нашия специализиран ZTE сервиз са много и различни. Освен възможността да използвате качествена професионална услуга, без да пътувате лично до столицата, вие ще можете да се възползвате също от коректно отношение, бърза и адекватна реакция и достъпни цени на всички ремонти.

Това, с което ще ви спечелим като свои редовни клиенти, е широкият спектър от услуги, предлагани в нашия сервизен център. Всеки технически или визуален проблем на вашето устройство ще бъде решен в минимален срок, за да не се налага да губите възможност за комуникация. Благодарение на модерната ни диагностична техника, откриването на повредите се извършва за броени минути. Помага ни разбира се и отличната подготовка на техниците, работещи в нашия екип.

Тъй като знаем, че не сте склонни да плащате твърде висока цена за поправката на мобилния си телефон, в нашия сервиз на ZTE диагностицирането на повредите е напълно безплатно. По този начин, ако се откажете от ремонт, поради високата му сложност или цена, вие няма да дължите нищо, за това че сте се обърнали за съдействие към нас.

Това, с което можем да ви помогнем е:

Бързо ремонтиране на всички хардуерни компоненти

Предлагаме ремонт и подмяна на всички хардуерни компоненти на смарт устройствата с марка ZTE. Счупено/пукнато стъкло на дисплей, неработещ тъч скрийн, повреда на сензори и камери, неработещи портове, жакове и физически бутони – всичко това е част от списъка с ремонти, извършвани при нас. Когато поправката на повредените части е невъзможна, ние можем да ги сменим с оригинални компоненти, придружени от съответната гаранция.

Софтуерна поддръжка

Смартфоните на китайската компания работят под Andorid операционна система, което е другата причина да се харесват на родния потребител. Софтуерът на всички мобилни устройства се нуждае от добра професионална поддръжка. Това означава, че инсталирането и преинсталацията на операционна система трябва да се извърши от компетентен специалист, при това с лицензирани софтуерни продукти.

Оригинални софтуерни продукти, с каквито работим в нашия ZTE сервиз София, са необходими и за отключване на кодирани телефони, както и за инсталиране на българско меню или допълнителни програми. Ако сте се възползвали от ниската цена, предлагана от някои чуждестранни сайтове за продажба на мобилни телефони, този вид професионални услуги ще ви бъдат много необходими. За ваше успокоение можем да кажем, че при Ентер компютърс - сервиз GSM и компютри услугите са с безупречно качество и на невероятно достъпна цена.

Обслужвани модели ZTE

ZTE Nubia Prague S
ZTE Grand X 3
ZTE Avid Plus
ZTE Blade X9
ZTE Blade X5
ZTE Blade X3
ZTE Axon
ZTE Blade S7
ZTE Blade S6
ZTE Blade S6 Plus
ZTE Blade L2
ZTE Nubia Z7
ZTE Star 2
ZTE Redbull V5 V9180
ZTE Blade
ZTE Blade Vec 4G
ZTE Nubia Z7 mini
ZTE Grand S3
ZTE Nubia Z7 Max
ZTE Blade Vec 3G
ZTE Blade G Lux
ZTE Kis 3 Max
ZTE Kis 3
ZTE Grand S II S291
ZTE Blade III
ZTE Grand S II
ZTE Blade Q Maxi

ZTE Axon mini
ZTE Zmax 2
ZTE Axon Elite
ZTE Nubia My Prague
ZTE Axon Lux
ZTE Boost MAX+
ZTE Blade A460
ZTE Blade D6
ZTE Grand X V970
ZTE Geek V975
ZTE Blade G
ZTE Grand X IN
ZTE Grand Memo II LTE
ZTE Blade Q
ZTE Grand S
ZTE Star 1
ZTE Grand X Pro
ZTE Blade V
ZTE Blade G2
ZTE Kis III V790
ZTE Skate Acqua
ZTE Skate
ZTE Blade C V807
ZTE Blade Q Mini
ZTE Grand Memo V9815
ZTE Racer II
ZTE Blade II V880+

ZTE Axon Pro
ZTE Obsidian
ZTE Grand X2
ZTE Sonata 2
ZTE Blade Apex 3
ZTE Maven
ZTE Blade Qlux 4G
ZTE Nubia Z9
ZTE Tania
ZTE Blade III Pro
ZTE Racer
ZTE Grand X LTE T82
ZTE V889M
ZTE FTV Phone
ZTE V887
ZTE Era
ZTE Grand Era U895
ZTE V880E
ZTE Nova 3.5
ZTE Style Q
ZTE V875
ZTE Libra
ZTE Orbit
ZTE PF200
ZTE Amigo

Сравнение на продукти

ENTER Computers използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки