Диагностика на лаптоп

ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОП

Диагностика на лаптоп

Експертна диагностика на вашия лаптоп в София.

Преглед и диагностика на Toshiba, Acer, ASUS, Dell, Lenovo, HP, Compaq,

Samsung, Emachines, Gateway, Benq, Apple MacBook Pro/Air, и други марки и модели – независимо от тяхната повреда. 

Имате проблем с лаптопа? В Ентер компютърс ще направим диагностика и да ви кажем какъв е!

Ако лаптопът ви не зарежда операционна система, има проблем с клавиатурата, екрана, батерията или зареждането и, работи бавно, софтуер или въобще не стартира, нека ние да проверим какво предизвиква проблема.

След което ще Ви предложим решение на възможно най-ниска цена за отстраняване на проблема.

ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОП НА НАЙ-НИСКА ЦЕНА

diagnostika-na-laptop-enter-computers.

В нашия сервиз осъществяваме преглед и диагностика на лаптопи от всички марки и модели, независимо от тяхното текущо състояние.


С най-новите технологии и опитни специалисти осигуряваме точна и професионална диагностика на повредените лаптопи в кратки срокове.

Цената за диагностика на лаптоп е 36лв., която се заплаща единствено ако клиентът се откаже от ремонт по някаква причина или поправката е невъзможна.

В случай на извършен ремонт, диагностиката е безплатна.
След провеждане на преглед и тест на повредения лаптоп, клиентите получават отговор в рамките на 1-2 дни дали устройството може да бъде ремонтирано и на каква цена.

Нашите експерти предлагат най-подходящото и изгодно решение според резултатите от диагностиката.

В случай, че има възможност, предлагаме и безплатна предварителна диагностика при приемане на вашето устройство. За съжаление, при по-сложни повреди, за точното определяне на дефекта се изисква повече време, внимание и усилия.

Нашата цел е да установим повредата на Вашия лаптоп и да предложим решение на проблема на най-достъпна цена, когато той не функционира както трябва.

ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОП В СОФИЯ

Ентер Компютърс се отличава с високо специализирано оборудване и перфектно обучен персонал, обладаващ необходимите познания и умения за диагностика на повредени лаптопи.

Нашата услуга включва диагностика на повредени дънни платки на лаптопи, което ни позволява да извършим поправката по по-изгоден начин, избягвайки необходимостта от замяна на цялата платка, която често е неразумна поради високите разходи.

В случаи на проблеми, които други сервизи често отхвърлят, ние сме готови да предоставим съдействие.

Нашата диагностика е изключително точна и включва изследване на всички възможни дефекти, които могат да се появят при преносимите компютри – от проблеми с дънната платка до повредени рам памети или матрици.

В сервиза на Ентер Компютърс Вашият лаптоп е в добри ръце.

За ваше спокойствие, нашият сервиз разполага с изолирана среда и специализирано оборудване, което ни позволява да извършим диагностика на повредените лаптопи с внимание и прецизност.

диагностика на лаптоп София

Преносимите компютри представляват най-сложните устройства в съвременната електроника за домашно ползване.

Точната диагностика на повредени лаптопи изисква не само високо ниво на познания в областта на електрониката и електротехниката, но и значителен опит и практика в работата с тези устройства.

В професионалния сервиз на Ентер компютърс – сервиз на лаптопи разполагаме с екип от специалисти, които са в състояние да проведат изчерпателна диагностика на вашите лаптопи.

Ние няма да ви кажем „лаптопът ви е за смяна на дъно”.

Предоставената от нас информация ще бъде ясна и конкретна, показвайки реалния проблем на дънната ви платка и предлагайки предварителна цена за неговото отстраняване, ако това е възможно.

Диагностиката на дънната платка и определянето на дефекта се извършват с голяма грижа и внимание, обикновено в рамките на 2-3 работни дни.

Внимание:

Важно е да знаете, че макар да има обещания за бърза диагностика на място при приемане на лаптопа, в случаи на повредена дънна платка на устройството, това често е невъзможно. Не се поддавайте на обещания за бързи и необосновани решения. За надеждна и професионална диагностика на вашите лаптопи, свържете се с Ентер компютърс на телефон: 0877 911 900.

Полезни връзки:

 • Диагностика на лаптоп
 • Диагностика на лаптоп на най-ниска цена
 • Диагностика лаптоп Младост
 • Диагностика на лаптоп в София

Често задавани въпроси ( FAQ ) :

клиент: Защо лаптопът ми не иска да се включи?

Ентер Компютърс: Ако лаптопът не се включва, причините могат да бъдат различни. Възможно е да има проблем със захранването, повредена батерия, дефектен заряден адаптер или проблем с дънната платка. За точна диагностика е препоръчително да се консултирате с професионален сервизен център.

Препоръчваме ви да опитате с друго захранване или да ни донесете лаптопа за по-подробна диагностика.

клиент: При включване на лаптопа се появява черен екран?

Ентер Компютърс:

Когато лаптопът се включва, но стартира с черен екран, това може да бъде предизвикано от няколко потенциални проблема. Ето някои от тях:

 1. Проблем с хардуера: Възможно е да има проблем с видеокартата, дънната платка или друг хардуерен компонент.
 2. Проблем с операционната система: Ако операционната система не се зарежда правилно или е повредена, това може да доведе до черен екран.
 3. Проблем с BIOS/UEFI: Нередовни настройки в BIOS/UEFI може също да причинят стартиране с черен екран.
 4. Проблем с кабелите: Лошо свързани или повредени кабели между дисплея и дънната платка могат също да предизвикат този проблем.
 5. Проблем с хард диск/SSD: Ако хард дискът или SSD-то не функционират правилно, това може да предизвика черен екран при стартиране.

За да се идентифицира точният проблем, е необходима професионална диагностика от опитен сервизен техник

клиент: Защо лаптопът ми започна да работи по-бавно отпреди?

Ентер Компютърс:

Когато лаптопът работи изключително бавно, има няколко потенциални причини за този проблем:

 1. Недостатъчно ресурси: Ако лаптопът ви има нискокачествени или остарели компоненти като процесор, RAM или хард диск/SSD, те може да са ограничаващ фактор за бързината на системата.
 2. Проблем със софтуера: Натрупаните временни файлове, нежелани програми или зловреден софтуер могат да забавят работата на лаптопа.
 3. Ниската свободна памет: Ако операционната система има малко свободна памет, това може да доведе до забавяне на работата на лаптопа.
 4. Прегряване: Прегряването може да накара лаптопа да работи по-бавно, тъй като вградените компоненти автоматично ограничават своята скорост, за да се предпазят от щети.
 5. Дефектен хард диск/SSD: Ако хард дискът или SSD-то има повредени сектори или други проблеми, това може да доведе до забавяне на системата.
 6. Неактуален софтуер или драйвери: Неактуалният софтуер или драйвери може да причинят съвместимостни проблеми или да ограничат производителността.

За да решите проблема с бавната работа на лаптопа, можете да опитате следните стъпки:

 • Почистете временните файлове и премахнете ненужните програми.
 • Увеличете RAM паметта, ако е възможно.
 • Обновете операционната система и драйверите.
 • Използвайте антивирусна програма, за да проверите за зловреден софтуер.
 • Проверете температурите и почистете праха от вентилаторите, за да предотвратите прегряване.
 • Ако проблемът продължава, консултирайте се с професионален техник за допълнителна диагностика.
КОЛИЧКА