Диагностика на лаптоп

ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОП

Диагностика на лаптоп

Професионална диагностика на лаптоп – София. Преглед и диагностика на Toshiba, Acer, ASUS, Dell, Lenovo, HP, Compaq, Samsung, Emachines, Gateway, Benq, Apple MacBook Pro/Air, и други марки и модели – независимо от повредата. 

Имате проблем с лаптопа? В Ентер компютърс ще направим диагностика и да ви кажем какъв е!

Ако лаптопът ви не зарежда операционна система, има проблем с клавиатурата, екрана, батерията или зареждането и, работи бавно, софтуер или въобще не стартира, нека ние да проверим какво предизвиква проблема. След което ще Ви предложим решение на възможно най-ниска цена за отстраняване на проблема.

ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОП НА НИСКА ЦЕНА

diagnostika-na-laptop-enter-computers.

Преглед и диагностика на лаптопи от всички марки и модели, независимо от състоянието им

В нашият сервиз за лаптопи ще получите точна и професионална диагностика на повреден лаптоп в кратки срокове. При нас цената за диагностика на лаптоп е (36лв.), и се заплаща само когато клиентът се откаже от ремонт по някаква причина или поправката на лаптопа е напълно невъзможна. Ако бъде извършен ремонт, диагностика не се заплаща.

След извършеният преглед и тест на счупения лаптоп, в рамките на 2-3 дни ще получите отговор дали лаптопът подлежи на ремонт и на каква цена. Ние ще Ви кажем и кое е най-правилното и изгодно за Вас решение според резултата от проведената диагностика.

При възможност нашите специалисти може да извършат и безплатна предварителна диагностика и в момента на приемане на устройството. За съжаление, при по-тежки повреди, за точно определяне типа на дефекта на разваления лаптоп, обикновено се изисква много повече време, внимание, и труд.

Когато Вашият лаптоп не работи, ние ще установим повредата и ще предложим решение на проблема на възможно най-ниска цена.

ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОПИ В СОФИЯ

В сервиза на Ентер компютърс разполагаме със специализирано оборудване за диагностика на повреден лаптоп и перфектно обучен персонал с нужните за установяване на повредата знания и умения. Предлагаме диагностика на повредена дънна платка на лаптоп, като по този начин правим поправката на лаптопа по евтина и изключваме опцията по замяна на цялото дъно, която твърде често е нерентабилна предвид високата цена. Можем да направим диагностика на лаптоп с труден за определяне проблем, за който в повечето сервизи  ще ви откажат съдействие. Извършваме точна диагностика на лаптопи за всички възможни дефекти, способни да възникнат при преносимите компютри – от проблем с дънна платка до повредена рам памет или матрица.

Сервизът разполага със изолирана среда и специализирано оборудване за диагностика на повреден лаптоп

диагностика на лаптоп София

Преносимият компютър е най-сложното устройство в съвременната битова електроника. За да се извърши точна диагностика на повреден лаптоп, се изискват, освен отлични познания по електроника и електротехника, но и добро познаване на работа на устройството, както и голяма практика. Всичко това може да стане само в професионален Ентер компютърс – сервиз на лаптопи

Ние няма да ви кажем „лаптопът Ви е за смяна на дъно”. Информацията, която ще Ви бъде предоставена, ще отговаря на реалният проблем на дънната платка, както и предварителна цена за разрешаването на проблема, ако е възможно. Диагностика на дънна платка на лаптоп и определяне на дефекта обикновено се извършва в рамките на 2-3 дни.

Внимание: Все повече сервизи в бранша рекламират бърза диагностика на място, при приемане на лаптопа. Имайте впредвид, че в повечето случаи това е невъзможно, и е абсолютно невъзможно при повредена дънна платка на лаптоп.
Ентер компютърс – сервиз на лаптопи: 0877 911 900

Полезни връзки:

Диагностика на лаптоп
Диагностика на лаптоп на ниска цена
Диагностика на лаптопи в софия

Често задавани въпроси ( FAQ ) :

1.

клиент: Лаптопът ми не се включва, каква може да е повредата?

Ентер Компютърс: Ако лаптопа няма индикация при включено зарядно и съответно не реагира на бутон за включване, това най-често е свързано с повреда в дънната платка или развалено захранване. Опитайте с друго захранване или ни донесете лаптопа

2.

клиент: Лаптопът се включва, но стартира с черен екран?

Ентер Компютърс: Възможните повреди са много – развалена RAM памет, Изгоряла видеокарта, дънна платка, в някои случаи дори повредена матрица.

3.

клиент: Лаптопът ми работи изключително бавно. На какво може да се дължи?

Ентер Компютърс: Най-често срещаните причини са проблем със софтуера/ операционна система/ или повреден хард диск. В част от случаите се касае и за дефектна рам или мръсен лаптоп

КОЛИЧКА