ИНСТАЛИРАНЕ НА WINDOWS

Инсталиране на Windows и програми

Купили сте си нов компютър или лаптоп, но той няма операционна система, или старият се нуждае от преинсталация. Ние ще направим така,че да имате пълноценно работещ компютър, със инсталирани на него всички необходими драйвери и програми. Какво означава това? Прибирате се в къщи, само се включвате към Интернет, сядате пред компютъра или лаптопа и започвате да работите. Всичко необходимо ние ще сме го инсталирали, така че няма да мислите този филм защо не ми тръгва или защо не ми излизат субтитри.

За инсталирането и преинсталирането на програми, операционна система или на драйвери са нужни маааалко повече знания и умения за да се получат нещата точно както трябва, без излишен софтуер, реклами и т.н. Забравете, че програми се инсталират само с натискането на “next”-“next”-“next”, трябва и малко да се чете какво, къде и как го инсталирате.

Ако искате компютъра или лаптопа Ви да работят стабилно, Обадете ни се на телефон 0877911900 или заповядайте в Ентер компютърс – сервиз на лаптопи, който се намира в гр.София на Бул. Йерусалим бл 54

Какви действия ще извършим за Вас

  • Ще приемем компютъра или лаптопа Ви в нашият сервиз;
  • Ще Ви издадем протокол за първоначално приемане на техника в сервиза;
  • Ще обсъдим с Вас от какъв софтуер имате нужда;
  • Ще Ви кажем кои програми инсталираме в пакет;
  • При съгласие от Ваша страна, ще извършим инсталацията;
  • След като тестваме компютъра или лаптопа и се убедим, че всичко е наред, ще се свържем с Вас за да Ви го издадем готов за работа.
КОЛИЧКА