ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Безплатна доставка за всички поръчки над 100 лв. с ддс вкл.

При поръчки до 99,99 лв. с ддс вкл. доставката е около 5 лв с ддс.

ДОСТАВКА

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес, от куриерска фирма, в офис на куриер или в магазина на ЕНТЕР КОМПЮТЪРС, според желанието на клиента. Доставката на поръчки над 100 лв е безплатна. Във всички останали случаи разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер, са около 5 лв и се поемат от клиента.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. enterbg.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, enterbg.com ще информира клиента за тази ситуация.

Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

enterbg.com предлага следните начини на разплащане:

В БРОЙ

Платете в брой на каса в магазина на ЕНТЕР КОМПЮТЪРС

*Enterbg.com си запазва правото да изиска авансово заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиентът получава фактура за авансово плащане с посочени банкови сметки. В такива случаи, изпълнението на поръчката започва едва след получване на плащането.

С КАРТА

Платете с дебитна или кредитна карта онлайн или на каса в магазина на ЕНТЕР КОМПЮТЪРС

С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащате поръчаната стока при получаването и от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание)

С БАНКОВ ПРЕВОД

Банкови данни – Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG77FINV91501000056130 , BIC: FINVBGSF. След поръчка ще получите проформа фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока до желания адрес;

НА ИЗПЛАЩАНЕ

Кандидатствай за стоки на изплащане с TbiBank в магазинa на ЕНТЕР КОМПЮТЪРС . Ако желаете, кандидатствайте онлайн, като добавите продукта в кошницата и изберете начин на плащане “На изплащане” и следвате описаната процедура;

КОЛИЧКА