Ремонт на лаптоп

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ

remont-na-laptop-enter-computers

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ ЕНТЕР КОМПЮТЪРС

Ние в Ентер компютърс извършваме професионален ремонт на лаптопи  Acer, Asus, Benq, eMachnines, Dell, Fujitsu Siemens, Gateway, HP-Compaq, IBM, Lenovo, MSI, Sony Vaio, Toshiba, Prestigio и други. Също така сервизираме и Ремонтираме лаптопи Apple Macbook Pro и Macbook Air.
Ние можем да поправим и ремонтираме вашия лаптоп, независимо от сложността и типа на дефекта. Всеки ремонт на повреден лаптоп се извършва професионално, без оглед на трудността и времето, което отнема.

В нашият Ентер компютърс – сервиз на лаптопи  такса за “диагностиката на лаптопа” се заплаща само при отказ на клиента за последващ ремонт или, ако поправката на лаптопа е невъзможна. При извършен ремонт на лаптоп, такса диагностика не се дължи. Цената за диагностика на лаптоп е символична – 36 лв. Диагностиката на лаптопи с марка Apple – MacBook е 50 лв.

РЕМОНТ НА ЛАПТОП В СОФИЯ

remont-na-laptop-enter-computers-sofia

Извършваме ремонт, сервиз и поправка на лаптопи, независимо от сложността и вида на повредата

В Ентер компютърс – сервиз на лаптопи може да разчитате на бърз, качествен и надежден ремонт на лаптоп, с гаранция.  Поправяме лаптопи без значение от повредата –  ремонт на дънна платка на лаптоп, смяна на счупена букса на захранване (захранваща букса) на лаптоп, както и на USB/Audio букса. Смяна на прегряла видеокарта VGA на лаптоп и повреден чипсет. Смяна на счупени панти на лаптоп. Смяна на счупен екран/дисплей на лаптоп. Смяна на USB портове на лаптоп. Смяна на полята (залята с течност) клавиатура. Смяна на повреден хард диск и източване на информацията. Почистване на лаптоп, поправка на ударен, смачкан или паднал лаптоп. Отстраняваме и много тежки повреди , пред които дори сервизите с професионална подготовка са безпомощни – пълен  ремонт на повредено дъно за лаптоп и смяна на прегряла видеокарта на лаптоп или чипсет.

 • ремонтите се извършват от нашите доказани професионалисти в областта на преносимите компютри, като след всеки ремонт на лаптоп се провеждат тестове за качество на извършената работа
 • Ремонт на лаптоп извършваме с оригинални резервни части, като използваме изолирана среда и модерно оборудване, както и качествени материали и консумативи, необходими за ремонта на лаптоп
 • Издаваме гаранция върху извършената поправка на лаптоп, както и фактура по желание на клиента

Ремонт на лаптоп се предлага в повечето сервизи, но преди да оставите вашия лаптоп вижте какви са нашите предимства:

 • извършваме ремонт на дънни платки, дори отказани от други сервизи
 • ремонтите се извършват от професионалисти, без оглед на трудността и времето, което отнемат
 • успеваемостта ни при ремонт на лаптопи е над 90% по статистика; с почти никакъв процент рекламации
 • отделяме внимание на повредения лаптоп, не „претупваме“работата и стараем се да ремонтираме успешно всички постъпили лаптопи

ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕМОНТ И ПОПРАВКА НА ЛАПТОП

При невнимателна работа от страна на “техници” с недобри познания, лаптопът може да бъде допълнително увреден по време на самия „ремонт” или опита за такъв. Обикновено в такива случаи лаптопа може да бъде увреден непоправимо и да стигне до състояние, в което последващ ремонт може да бъде и невъзможен. За да не се изпада в подобна ситуация, е много важно да се извърши правилна диагностика на лаптоп:

 • Ремонт на дънна платка
 • Смяна на панти и капаци
 • Смяна на повредени чипсети и видеокарти VGA на лаптоп (Intel, Nvidia, ATI)
 • Подмяна на захранващи букси, аудио букси, USB
 • Подмяна на счупени матрици (дисплеи) и LCD кабели
 • Подмяна на инвертор и CCFL лампа
 • Почистване и поправка на заляти с течност лаптопи
 • Смяна на клавиатура за лаптоп
 • Почистване от прах и подмяна на паста на процесор

При ремонта на лаптопи има определени правила/ред за разглобяване на лаптоп/ и специфични начини за диагностика и отстраняване на повредите. Дори само едно разглобяване може да се окаже фатално за човек без практика, или като краен резултат да останат драскотини и счупени пластмаси. Ремонтът на лаптоп изисква както познания по електротехника и електроника, така и специализирани умения и практика за да се стигне до успешен завършек.

За това е важно ремонт на лаптопи да се извършва от техници с достатъчна практика и добри умения, които работят старателно и внимателно и уважават техниката, клиентите и работата си.
Ентер компютърс – сервиз на лаптопи : 0877 911 900

Полезни връзки:

Ремонт на лаптопи
Ремонт на лаптоп в София
Професионален ремонт и поправка на лаптоп

Често задавани въпроси ( FAQ ) :

1.

клиент: Лаптопа е с повредена дънна платка, възможен ли е ремонт?

Ентер компютърс: Винаги е свързано с конкретна повреда и е невъзможно да се каже без диагностика на лаптоп. Но както практиката показва – да. Ремонт на дънна платка е напълно възможен и изпълним в сервиз, специализиран в тази дейност. Много често това е и единственото решение, като се има впредвид високата цена за смяна на цяло дъно.

2.

клиент: Имам лаптоп със счупен екран, скъп ли е ремонта?

Ентер компютърс: Цената се определя от вида на конкретния екран, монтиран в лаптопа. Повечето дисплеи са на съвсем приемливи цени, но има и доста скъпи. Ние предлагаме и втора употреба матрици, като при тях цената за ремонт на лаптопа излиза доста по-ниска .

3.

клиент: Полях лаптопа с течност, може ли да се поправи?

Ентер компютърс: И да и не. Много зависи с какво е полят лаптопа. Трябва залятия лаптоп да бъде разглобен и прегледан. След заливане винаги се касае за частни случаи, в зависимост от количеството на течността и докъде е успяла да протече

КОЛИЧКА