РЕМОНТ / СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ / ЕКРАН

Смяна на дисплей / екран / тъч панел / стъкло

Смяна на дисплей

ЕНТЕР КОМПЮТЪРС  предлага на своите клиенти всички видове поправка, свързани с правилното функциониране на екрана и сензорният панел, известен като тъч. Нашата цел е да получите услугата максимално бързо и качествено, като за целта използваме висококачествени и оригинални екранни части, като същевременно успяваме да извършим част от услугите, свързани с ремонт на дисплей експресно или в срок до 72 часа. Поемаме отговорността за извършеният ремонт, като предлагаме гаранция и същевременно добри цени за услугата.

Смяна на стъкло

Специализираният ни Gsm сервиз предлага висококачествена смяна на стъкло. Смяната на стъкло на телефон/смартфон е услуга, която може да бъде осъществена за повечето марки и модели телефони от среден или висок клас. Смяната на стъкло е възможна за повечето модели на iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei и на част от LG, Sony, Motorola и Lenovo моделите. За допълнителна информация, относно конкретен модел просто ни потърсете. Разполагаме с екип от професионалисти, които извършват подмяна на счупено стъкло на телефон, а сервизът ни работи с 30% отстъпка от цената за тази услуга.

Смяна на тъч / touch screen

Смяната на тъч е сервизна дейност, която се извършва най-вече при моделите от нисък и среден клас, като в някои по-редки случаи дори и при висок клас устройства. Смяната на тъч е операция, при която освен смяната на стъкло на телефон, се подменя и сензорният панел, който отговаря за правилното функциониране при докосване. Телефоните от среден и висок клас в повечето случаи са конструирани така, че самият сензорен панел е залепен за стъклото. При счупено стъкло или дефект в тъча се подменя целият модул, като по този начин се гарантира както добра визия с ново стъкло, така и пълната изправност на панела, чрез който управлявате вашият смартфон.

Смяна на дисплей (LCD / OLED / Amoled)

В повечето случаи, смяната на дисплей е поправка, при която напълно се подменят дисплей, сензорен панел (тъч) и стъкло. Смяната на екран (както още е известна) е най-разпространена в нашият сервиз при модели от нисък и среден клас, тъй като цената на целият резервен модул не е висока. След подмяната с нов дисплей, сензорен панел и стъкло, ще се гарантира безпроблемна работа на екрана и тъча, като същевременно новото стъкло без драскотини и пукнатини ще придаде нова визия на gsm апарата.

Изберете нашият реномиран Gsm Сервиз, защото:

ENTER COMPUTERS е професионален сервиз за поправка на мобилни устройства, специализиран в разнообразни видове ремонт на дисплей, на различни марки телефони, смартфони  и таблети. Ние разполагаме с екип от професионалисти, които извършват поправка на дисплей с отлично качество, и на изключително изгодна цена. Специално за подмяна на счупено стъкло на телефон, сервизът ни работи с 30% отстъпка от цената.

Предлаган асортимент от услуги

  • Смяна на стъкло на телефон

Въпреки протекторите с усъвършенствана консистенция, винаги е възможно неволно изпускане на устройството или непремерения натиск, които биха могли да засегнат структурата на стъклото. Понякога, счупеното или спукано стъкло си остава вторична изолирана повреда, но в повечето случаи е препоръчително цялостното подменяне на стъклото. Сериозното надраскване на екрана също е предупредителен сигнал, тъй като би могло да причини редица сериозни увреждания на устройството. ENTER COMPUTERS GSM Service в София извършва смяна на стъкло на телефон на изключително изгодна цена, достъпна за всеки клиент.

  • Смяна на тъчскрийн на телефон

Счупването на панела или стъклото на телефона, лесно би могло да засегне сензорният панел, а неговата повреда може да направи мобилното устройство напълно неизползваемо. Подмяната на touch screen е препоръчителна, ако дисплеят не реагира или реагира забавено на допир. Сервизът ни предлага първокласна смяна на тъчскрийн на изключително изгодна цена, извършвана единствено с оригинални и висококачествени резервни части. Опитът за самостоятелна поправка може допълнително да навреди на устройството ви.

  • Смяна на дисплей+тъч+стъкло (дисплей модул)

Конструкцията на редица модели от най-ново поколение, налага смяна на счупено стъкло на дисплей, заедно с LCD матрицата. Поправката трябва да се извърши в този вариант, тъй като трите елемента са проектирани в взаимосвързан блок. Тази услуга е необходима при сериозно счупване, спукване или надраскване на екрана, когато се забележат някои от следните смущения: поява на хоризонтални линии, повтарящи се изображения, бели петна или напълно черен екран. Подобни сигнали са сигурен знак за засегнати функции на LCD екрана, и проблемът се разрешава чрез стандартната поправка на сензорен екран. ENTER COMPUTERS извършва смяна на дисплей на телефон на изключително изгодна цена.

ЕНТЕР КОМПЮТЪРС предлага смяна на стъкло, тъч и дисплей на телефон за различни модели мобилни телефони, смартфони и таблети от марките на Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC и, разбира се, всички модели на iPhone. При подмяна на счупено стъкло, ние осигуряваме с 30 % отстъпка от цената, за всички клиенти.

КОЛИЧКА