РЕМОНТ, СМЯНА НА ПАНТИ И СЧУПЕНИ КАПАЦИ НА ЛАПТОП

Ремонт, смяна на панти и счупени капаци на лаптоп

Какво представляват пантите на лаптопа и защо капаците или пластмасите могат да се счупят? Пантите са свързващото звено между основата на лаптопа и горния капак на който се намира дисплея. При интензивното използване на лаптопа, при пренасянето му, при честото отваряне и затваряне на капака или при механичен удар, може да се появи дефект. Този дефект може да има различни изражения, скърцане при отваряне, спукване на корпуса или на капака на лаптопа, невъзможност да се отвори дисплея без поражения по пластмасите.
Нашата препоръка е да не използвате лаптопа така, защото колкото повече движение и усилие имат дефектиралите панти, толкова повече поражения нанасят по корпуса, пластмасите или захващащите ги части.

В случай, че имате такъв проблем, донесете лаптопа си в Ентер компютърс – сервиз на лаптопи, Обадете ни се на телефон 0877911900 или заповядайте в Ентер компютърс – сервиз на лаптопи, който се намира в гр.София на Бул. Йерусалим бл 54 и ние ще се погрижим за ремонта на пантите или счупените пластмаси.

КОЛИЧКА