СЕРВИЗ ЗА ЛАПТОПИ

СЕРВИЗ ЛАПТОПИ МЛАДОСТ 1

СЕРВИЗ ЗА ЛАПТОПИ

В сервиза на лаптопи „Ентер компютърс – сервиз на лаптопи” предлагаме бърз и качествен ремонт на лаптоп и ultrabook в София. Нашата услуга за Диагностика на лаптоп се извършва в рамките на работния ден*, като се стремим да предоставим незабавно решение на вашите проблеми.

С над 20 години практика като специалисти в поддръжка и ремонт на лаптопи от всички марки и модели, ние събрахме достатъчно опит, който ни позволява да намираме решение на всеки проблем, възникнал в преносим компютър.

сервиз-за-лаптопи-софия

В нашия извънгаранционен сервиз за лаптопи, предоставяме качествено обслужване за устройства на марки като DELL, HP, Acer, Toshiba, Fujitsu, SONY Vaio, ASUS, Lenovo, Apple, Benq, Samsung, eMachines, Gateway, както и всички останали марки и модели.

Също така, сме специализирани в извънгаранционен сервиз на Apple MacBook Pro и MacBook Air, като разполагаме със застъпена практика в ремонта на Mac лаптопи през последните над 20 години.

Доверете се на нас за професионален и надежден ремонт на вашето лаптопно устройство, където качеството и бързината са от първостепенно значение за нас.

СЕРВИЗ ЗА ЛАПТОП В СОФИЯ

Ентер компютърс сервиз за лаптопи в София сме ангажирани с висококачествен и надежден ремонт на всички марки и модели преносими компютри. Независимо от проблема, се доверете на нас за бързо и ефективно решение. При нас получавате пълна гаранция за извършената услуга.

Специализирани сме в отстраняването на различни проблеми с лаптопите ви. Нашите професионалисти разполагат с необходимите умения и оборудване, за да се справят с всяка повреда – от смяна на батерия и екран до ремонт на дънната платка. Възползвайте се от нашите конкурентни цени и изключително бързи срокове за ремонт.

При нас плащате само при успешно поправен преносим компютър, който е преминал всички необходими тестове. Така гарантираме вашето доверие и увереност в нашата работа.

Освен ремонт на хардуерни проблеми, предлагаме и широк спектър от софтуерни услуги – от почистване на системата и преинсталация на операционна система до инсталиране на нужните програми.

Залагаме на професионализъм, бързина и грижа към вашия лаптоп. Ние сме вашият надежден партньор за ремонт на лаптопи в София. Разгледайте нашия уебсайт, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем с вашите нужди.

Предлагаме и ремонт на повредена дънна платка на лаптоп, като установяваме и отстраняваме дефекта бързо и качествено, като по този начин драстично намаляваме цената на ремонта и цялостна подмяна на дъното на лаптопа

сервиз-за-лаптопи-софия

В Ентер компютърс сервиз за лаптопи може да разчитате на професионално отношение към техниката ви

Разполагаме с отлично оборудване за презапояване и подмяна на елементи по дънната платка. Правим и смяна на чипсет и видеокарта на лаптоп, както и ребол на видео карта.

Ние предлагаме и софтуерни услуги: софтуерно почистване, преинсталация на операционна система, инсталиране на програми и т.н.

Специализирани сме в ремонт и поправка на лаптопи и ultrabook, но не извършваме само ремонт на лаптоп, поддръжка, почистване и профилактика. Разгледайте в сайта с какво още можем да сме Ви полезни

ЛАПТОП СЕРВИЗ МЛАДОСТ 1

Сервиз за лаптопи DELL, HP, Acer, Toshiba, Fujitsu, SONY Vaio, ASUS, Lenovo, Apple, Benq, Samsung, eMachines, Gateway – всички серии и всички модели, независимо от сложността на повредата

В нашия Сервиз за лаптопи предлагаме широк спектър от услуги, които включват:

 1. Смяна на термо паста на процесор и почистване на лаптоп – извършваме тази услуга в рамките на работния ден, за да гарантираме оптималното функциониране на вашето устройство.
 2. Почистване на залят с течност лаптоп и смяна на полята с течност клавиатура – разполагаме със специализирана процедура за почистване и сушене на лаптопи, засегнати от течности, като осигуряваме и смяна на счупените клавиатури в рамките на 2 работни дни.
 3. Смяна на захранваща букса на лаптоп и смяна на счупен дисплей на лаптоп и прекъснал LCD кабел – нашите техници се грижат за бързата и ефективна замяна на различни компоненти, за да възстановят пълната функционалност на вашето устройство.
 4. Смяна на счупена USB и аудио букса на лаптоп – осигуряваме професионална замяна на повредените портове за свързване на вашето устройство.
 5. Възстановяване на повреден BIOS на лаптоп чрез хардуерен презапис – нашите експерти са обучени да се справят с всякакви видове софтуерни проблеми, включително възстановяване на BIOS.
 6. Ремонт на повредена дънна платка на лаптоп – разполагаме с необходимите умения и оборудване, за да извършим бърз и качествен ремонт на дънната платка на вашето устройство.

Ние сме на ваше разположение, гарантирайки високо качество и бързина при извършването на всички ремонти и услуги за лаптопи.

laptop-serviz

Ентер компютърс сервиз за лаптопи в град София – за всяка марка и всеки модел

В случай, че лаптопът не включва, дънната платка е повредена, дисплеят не работи, разлята е течност или имате паднал лаптоп – в нашият сервиз за лаптопи ще го поправим надеждно и качествено и най-вече на най-добрата цена.

Ремонт на лаптоп започваме с предварителна диагностика, която обикновено се извършва в същия ден. Установявайки проблема на дефектиралия лаптоп, ние Ви уведомяваме за типа на повредата, крайната цена за отстраняване на проблема и за колко време можем да реагираме.

Вашият сервиз за лаптопи в град София – за всяка марка и модел и за всеки проблем или дефект

В нашият сервиз за лаптопи, gsm и компютри професионално отстраняваме всички повреди. Работим по точни правила:

 1. Правим преглед и диагностика на лаптоп и установяваме дефекта.
 2. Свързваме се с Вас за да Ви уведомим къде е проблема и ви посочваме цена за извършване на ремонта и необходимото ни време.
 3. Отстраняваме проблема бързо, качествено и евтино.

Предлагаме:

Полезни връзки:

Сервиз за лаптопи
Сервиз за лаптоп в софия
Лаптоп сервиз

 • Ремонт на дънна платка на лаптоп независимо от повредата.
 • Подмяна на чипсета, видеокартата и елементи по дънната платка
 • Смяна на букси и портове по дънната платка.
 • Смяна на счупена или повредена матрица на лаптоп.
 • Почистване и профилактика на лаптоп.
 • Смяна на развалена клавиатура на лаптоп.
 • Продажба на зарядни адаптери, охлаждащи стойки и други консумативи.

Специализирали сме в ремонт на повредена дънна платка на лаптоп, локализираме и отстраняваме повредата. Също така подменяме и повредени дъна с нови, но впредвид високата им себестойност можем да ги приведем в работещо състояние.

Имаме в наличност и резервни части за лаптоп, като работим с доказани доставчици на резервни части от България и чужбина

В нашия сервиз за лаптопи се грижим за всеки аспект на ремонта в максимално кратки срокове и с изключително високо качество. С нашето огромно опит и професионализъм, сме в състояние да диагностицираме и решим всяка повреда без излишни забавяния.

Предварително определяме цената на ремонта и я съгласуваме с нашите клиенти, осигурявайки прозрачност и яснота във всеки етап от процеса.

Залагаме на индивидуален подход към всеки лаптоп, като се уверяваме, че всички детайли и изисквания са ясни преди да започнем работа. Нашата цел е да гарантираме пълното удовлетворение на нашите клиенти.

При нас вниманието към техниката е от първостепенно значение. Осигуряваме внимателно отношение както при приемането, така и по време на ремонта на всеки лаптоп.

Разполагаме с висококачествено съвременно оборудване за диагностика и ремонт, което ни позволява да работим ефективно и точно.

Всеки лаптоп, дори и този, който е бил обявен за неработещ от други сервизи, е добре дошъл при нас. Сме готови да се справим с предизвикателствата и да възстановим функционалността на вашия устройство, дори и след некомпетентна намеса.

Доверете се на нас за професионален и надежден ремонт на вашия лаптоп, който ще ви върне функционалността и удовлетворението от употребата му.

Често задавани въпроси ( FAQ ) :

1.

клиент: Какво може да ми предложи един добър сервиз за лаптопи?

Ентер компютърс:

Когато търсите сервиз за ремонт на лаптопи, важно е да се уверите, че избирате специалисти с практически опит и умения, които ще гарантират успешния ремонт на вашето устройство. Нашите техници разполагат с години опит и доказана експертиза в областта на лаптопите, което увеличава вероятността за качествено и надеждно възстановяване на вашето устройство.

При нас се прилагат добри трудови практики, като техниците работят внимателно и прецизно, без да надраскват или счупват елементи на лаптопа. Ние се стремим да запазим вашето устройство в най-доброто състояние възможно, като се консултираме с вас за всеки стъпка от процеса на ремонт.

Приемаме за сериозност и важността на доставчиците на резервни части. Разполагаме със залог в надеждни и качествени части, които са от съществено значение за успешното възстановяване на вашето устройство. Нашите доставчици са избрани с грижа, за да осигурим нашите клиенти с най-добрите продукти на пазара.

Доверете се на нас за професионален и надежден ремонт на вашия лаптоп, като сме ангажирани с висок стандарт на качество и безопасност във всички аспекти на нашата работа.

2.

клиент: По какви критерии да избера сервиз за повредения ми лаптоп?

Ентер компютърс: Удачен вариант е по публични коментари или лични препоръки – добрият лаптоп сервиз обикновено е препоръчван и с добри отзиви. Нашият рейтинг е отличен

3.

клиент: Цената на ремонт на лаптопа важна ли е при избора на сервиз?

Ентер компютърс:

Да, цената на ремонта на лаптопа е важен фактор при избора на сервиз, но не трябва да бъде единственият критерий. Всъщност, фокусирането само върху цената може да доведе до нежелани последици, като нискокачествена услуга или дори повече проблеми с устройството.

В добрите сервизи с обширен опит и практика, цените обикновено са разумни и справедливи. Тези сервизи са наясно със стойността на своята работа и предлагат конкурентни цени, които отразяват високото им качество на услугите.

При избора на сервиз за ремонт на лаптопа е важно да се обърне внимание и на други фактори като професионализъм, надеждност, репутация и удовлетвореност на клиентите. Важно е да се уверите, че ще получите професионално обслужване, което ще ви донесе резултати от високо качество.

Така че, докато цената играе важна роля, е важно да се отдели време за изследване на различните сервизи и да се избере такъв, който предлага баланс между качество и цена, като се гарантира, че ще получите стойност за вложените си пари

КОЛИЧКА