Сервиз Acer

СЕРВИЗ на ACER

Нуждата от специализиран сервиз за ремонт и поддръжка на устройствата Acer е по-голяма от всякога

Електронната техника на тайванската марка Acer е масово използвана у нас. Тя включва най-масово използваните от съвременния човек устройства – настолни и преносими компютри, таблети и мобилни телефони. Тъй като българският потребител използва голяма част от електрониката на тази марка, става ясно, че нуждата от оторизиран Acer сервиз България е огромна.

Acer става придобива популярност с производството на хардуер, но днес е вторият по големина производител на компютри в световен мащаб. Защо именно този бранд е толкова предпочитан у нас? Защото успява да предложи продукти на достъпни за българския купувач цени, при това говорим за уреди с добро качество, пригодени за интензивна употреба. Ежедневната работа с компютрите на марката води до различни по вид и сложност повреди, които в голямата си част могат да се отстранят бързо и на достъпни цени във всеки добър Acer сервизен център.

Защо точно официален сервиз на марката, а не който и да е сервиз за поправка на компютри и телефони? Защото в специализираните центрове ще ви предложат по-широк набор от услуги, а освен това ще ви предоставят оригинални части при нужда от смяна на компоненти. Гаранцията, която ще получите за всеки ремонт, извършен в специализиран сервиз Acer София, ви дава допълнително спокойствие. Така, в случай че отново възникне същият проблем, повторната поправка ще бъде безплатна.

Какво ще ви предложи реномираният сервиз на устройства Acer?

Не всички Acer сервизи София предлагат един и същ набор от дейности. Докато някои от тях са специализирани само в софтуерна поддръжка (преинсталация и оптимизация на операционна система) на тайванската техника, то други разполагат с необходимите познания, резервни части и професионална апаратура за извършване на всякакви ремонти по софтуер и хардуер на устройствата с марка Acer. Добрите сервизни центрове са често и официален доставчик на оригинални резервни части за съответните продукти.

Това, което със сигурност трябва да очаквате реномирания сервиз Acer е:

Бърза реакция

Без да изпадаме в излишни подробности, проблемите с настолните и преносимите компютри на тайванската марка са от най-различно естество. Дали повредата е настъпила по ваша вина, заради токов удар или поради фабричен дефект – няма значение. Вие оставате без възможност да работите, учите или да се забавлявате, а това означава, че искате компютърът ви да заработи отново във възможно най-кратки срокове. Бързината на действие е характерна за всеки добър сервиз на Acer в София, тъй като в него има както добри специалисти, така и специализирана професионална апаратура за диагностика и ремонт.

Безплатна диагностика

Не всички сервизни центрове предлагат безплатна диагностика, което означава, че независимо дали устройството ви ще бъде ремонтирано или не, вие ще трябва да платите такса за установяване източника на повредата. Със сигурност ще предпочетете да занесете лаптопа си в специализиран сервиз за Acer, предлагащ безплатна диагностика. Така в случай, че откажете ремонт, поради твърде високата му цена, вие няма да дължите абсолютно нищо.

Списъкът с дейности, предлагани в престижен сервиз на Acer със сигурност ще ви впечатли, защото просто няма аспект от работата на вашето устройство, който да не подлежи на професионална корекция. Поправките на голяма част от компонентите, както и смяната на същите с оригинални продукти на марката, ще върнат техниката ви към живот и не само това – в голяма част от случаите, ще бъде запазена ценната информация, съхранявана на вашето устройство.

Обслужвани модели Acer

Acer Predator 8
Acer Jade Primo
Acer Liquid Z330
Acer Liquid Z320
Acer Liquid Z630S
Acer Liquid Z630

Acer Liquid Z530S
Acer Liquid Z530
Acer Liquid M330
Acer Liquid M320
Acer Liquid Jade Z
Acer Iconia One 8 B1-820

Acer Liquid Z520
Acer Liquid Z220
Acer Liquid M220
Acer Liquid Z410
Acer Liquid Jade S

и др.

КОЛИЧКА