Сервиз Asus

Сервиз за Asus

Сервиз за Asus

Диагностика и всички видове ремонти в оторизиран сервиз за устройствата с марка Asus

Марката Asus е сред добре познатите на българския потребител. Зад нейното име се крие както богата гама от персонални преносими компютри, така и огромен асортимент от компютърни продукти – дънни платки, звукови и видео карти, охладителни системи за компютри, сървъри и др. Устройствата на тази мултинационална компания са предпочитани, заради достъпната им за масовия ползвател цена, което поставя на дневен ред най-важния въпрос – къде да намерим оторизиран сервиз Аsus България?

Специализиран сервизен център за поддръжка, ремонт и профилактика на преносимите компютри на марката определено ще ви бъде нужен на даден етап. Въпреки че продуктите на китайския производител могат да бъдат класифицирани като надеждни, в тяхната работа могат да възникнат редица проблеми. Повредите могат да касаят както софтуер, така и физическите компоненти – хардуер. Имайте предвид, че не всички Asus сервизи в България ще могат да ви предложат адекватна и достъпна професионална помощ.

Това, което престижен сервиз Asus София Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри като нашия ще ви предложи, е комплексна услуга, включваща различен набор от дейности – диагностика, поправка, поддръжка и инсталации. Нека разгледаме какво включват и по какво се отличават отделните видове услуги:

Диагностика

Диагностиката е ключов фактор за адекватната реакция при проблеми от различно естество. Установяване на проблема е винаги нужно, освен в случаите, когато повредите са очевидни – счупен/пукнат корпус или екран на устройството. Практиката показва, че клиентите предпочитат да се обърнат за помощ към онези сервизи на Asus, при които диагностиката е безплатна. Причината не е само желание да се пестят пари. Доверието към сервизния център се повишава, когато откриването на източника на проблема се прави на добра воля.

Ремонт на хардуер

Ремонтът на отделните хардуерни компоненти може да включва както поправка на фабрично заложените части, така и подмяна на тези, които не могат да бъдат върнати към живот. На ремонт и смяна подлежат всички части на лаптопите на китайската марка, стига да се избере добър професионален Asus сервизен център Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри.

В списъка с ремонти в нашия специализиран сервиз на Asus в София Ентер компютърс – сервиз GSM и компютривлизат различни по вид дейности като: смяна или ъпгрейд на RAM памет, подмяна на хард диск – с или без запазване на информацията, смяна на процесор, ремонт и смяна на дънна платка, ремонт и смяна на клавиатура, дисплей, вентилатор и подмяна на оптични устройства (CD/DVD). Поправка на пантите на лаптопи Asus също влиза в списъка с ремонти.

Поддръжка

Поддръжката на преносимите компютри на марката Asus е нещо, от което собствениците на тази марка техника се нуждаят. Профилактиката може да включва различни по вид операции – от почистване и обезшумяване до премахване на вируси и spywear, възстановяване на информация и форматиране, обединяване и разделяне на хард диск. Нашите специализирани Asus сервизи София посочват на клиентите кой вид профилактика е редно да се извърши, когато компютърът се донесе за ремонт.

Инсталации

Към оторизиран сервиз Asus можете да се обърнете при нужда от инсталация, преинсталация, диагностика на Windows и други ОС за компютрите на марката. В нашия сервизен център ще получите както напълно безплатна диагностика на софтуерните проблеми, така и възможност за инсталиране на специализиран софтуер, като за целта се използват единствено оригинални софтуерни продукти.

Какво включват услугите, касаещи софтуера на устройствата с марка Асус? В нашия оторизиран сервиз на Асус София Ентер компютърс – сервиз GSM и компютридейностите, обединени под общото название „Инсталация” включват: инсталация и преинсталация на операционна система Windows; настройки на операционната система; инсталиране на лицензирана антивирусна програма и други програми, заявени от клиента; инсталиране на MS Office; инсталация на драйвери за всички или за единични компоненти.

Мрежи

Това, което отличава Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри от всеки друг столичен сервиз на Asus, е решаването и на различни мрежови проблеми, възпрепятстващи работата на настолния или преносим компютър на марката. Можете да се обърнете към нашия център за всичко, свързано с осигуряването на защитена високоскоростна мрежа. Това може да включва както изграждане на Wi-Fi мрежа с безжичен рутер, така и настройка на съответните устройства за работа в нея.

Посещавайки на място, или свързвайки се по телефона с нашия сервиз за Asus, вие можете да заявите следните услуги, касаещи мрежата: настройка за работа в мрежата на един брой компютър на марката; работни настройки на безжичния рутер, защитни настройки на Wi-Fi рутера. Изграждането на безжична мрежа, както вече споменахме, е част от списъка с дейности, предоставяни от сервизния ни център.

Можете да се свържете по телефона с Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри сервиз на Асус, при нужда от консултация, относно различни мрежови, софтуерни или хардуерни проблеми. Понякога е напълно възможно чрез телефонен разговор да се коригират дребни проблеми, като се следват указанията на нашите техници. Свързването към глобалната мрежа е лесно, когато имате на разположение помощта на доказани специалисти.

Обслужвани модели Asus

Asus Live G500TG
Asus Zenfone 2 Laser ZE551KL
Asus Zenfone Zoom ZX551ML
Asus ZenPad 10 Z300C
Asus Zenfone Go ZC500TG
Asus Zenfone Max ZC550KL
Asus Zenfone 3 Max ZC520TL
Asus Zenfone 3 Max ZC553KL
Asus Zenfone Go ZB500KL
Asus Zenfone 3 Deluxe ZS570KL
Asus Zenfone 3 ZE552KL
Asus Zenfone 3 Ultra ZU680KL
Asus Zenfone 2 Deluxe ZE551ML
Asus Zenfone 2 Laser ZE601KL

Asus Zenfone 2 Laser ZE600KL
Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL
Asus Zenfone 2 Laser ZE500KG
Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL
Asus Zenfone Selfie
Asus Zenfone C ZC451CG dual sim
Asus Zenfone 2 ZE500CL
Asus Zenfone 2 ZE551ML
Asus fonepad 7 FE375CXG
Asus PadFone Infinity 2
Asus PadFone mini
Asus Fonepad
Asus ZenPad 7.0 Z370CG
Asus Zenfone 2E
Asus Pegasus 2 Plus

Asus ZenPad S 8.0 Z580CA
Asus ZenPad S 8.0 Z580C
Asus ZenPad 8.0 Z380KL
Asus PadFone 2
Asus PadFone
Asus M930
Asus P320
Asus P565
Asus Lamborghini ZX1
Asus P750
Asus M530w
Asus P535
Asus P525
Asus P526
Asus P735

КОЛИЧКА