Сервиз Motorola

Сервиз за Motorola

GSM Сервиз за ремонт и поправка на Motorola мобилни телефони

Сервиз Motorola

Като дългогодишен сервиз за ремонт на смартфони, ние успешно отстраняваме много от възникналите повреди на повечето Motorola телефони. Успешните поправки, които ежедневно извършваме се базират на богат опит и умения. Можете да се свържете с нас за решение на повечето проблеми, които възникват и които възпрепятстват нормалната работа и функционалност на устройството. Услугите, които предлагаме най-общо са в няколко подкатегории, както следва:

Софтуерни услуги. Диагностика, разкодиране, преинсталация и други.

При софтуерен проблем, свързан с неправилната работа на устройството, ние можем да окажем съдействие като обновим или сменим версията на софтуера ви. Понякога грешките в операционната система могат да доведат както до забавяне/циклене, така и до пълен отказ за зареждане на дадено приложение или функция.  Понякога грешките могат да доведат и до отказ за зареждане и достъп до основното меню. Можем да Ви предложим също и инсталация на българско меню (в случай, че вашето устройство не разполага с такова). Извършваме и диагностика както на софтуерно, така и на хардуерно ниво.

Поправка на екран. Смяна на дисплей, тъч или стъкло

Една от най-честите причини за посещение в сервиз е именно поправката на екран. Предлагаме различни решения за конкретни модели, като най-общо можем да ги характеризираме в 3 разновидности: Смяна на счупено стъкло/тъч (рециклиране), както и смяна на дисплей модул. Смяната на стъкло/тъч, известна и като рециклиране на дисплей се извършва само за определени модели, потърсете ни за информация относно вашето устройство. Смяната на дисплей модул най-общо включва подмяна на целият модул (стъкло,тъч и самият дисплей). Използваме само и единствено висококачествени и оригинални части, които гарантират безпроблемна последваща работа на устройството.

Диагностика, ремонт и смяна на камера

Камерата е една от най-използваните функции в съвременните мобилни телефони. При нея могат да възникнат много и различни проблеми както от хардуерно, така и от софтуерно естество. Извършваме успешно поправки както на предните (селфи) камери, така и на задните (основни). Също така извършваме и профилактика при липса на фокус, замъглени снимки и други проблеми, които възпрепятстват ясното заснемане на изображения. Можем да сменим и защитното стъкло или ринг на камерата ви в случай, че те имат драскотини, наранявания или са счупени.

Смяна на батерия/капак/лайсна и бутони

Несъмнено, втората причина за посещение в сервиза ни е свързана с проблеми с батерията на Motorola устройствата. Батерията е консуматив, който с времето губи първоначалните си свойства. Това води до различни проблеми в устройството като: Рестариране, произволно изключване, бързо разреждане, циклене и бавене. GSM сервизът ни извършва бърза и експресна смяна с висококачествени или ориигинални батерии за Motorola. За всяка извършена смяна от нашият сервиз, вие ще получите 6-месечна гаранция.

Ремонт/профилактика на аудио компоненти (слушалка, говорител, микрофон или жак)

Аудио компонентите са податливи на проблеми, в случай на запрашаване или мокрене, а в някои случаи те просто дефектират. При проблем, свързан с микрофон, слушалка или говорител, ние можем да извършим както профилактика, така и смяна на всеки компонент, който е влошил аудио качеството на вашето устройство. Симптомите за неизправност рефлектират пряко върху качеството и силата на звука, като най-честите признаци са слаб или некачествен звук.

Ремонт и диагностика на платка и модули. Смяна на лентови кабели, конектори и компоненти.

Голяма част от сервизите избягват задълбочени и сложни ремонти. Именно такива са поправките на основни платки. Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри успешно се справя с голяма част от дефектите, които могат да настъпят в основната платка, благодарение на професионалната ни апаратура, богатият опит на сервизните ни техници и схемите на повечето модели, с които разполагаме. Ремонтите, които често извършваме са свързани с подмяна на изгорели компоненти, вследствие на намокряне или поради настъпил дефект. Извършваме бързо диагностика на устройството с цел локализиране на проблема, след което пристъпваме към необходимите действия по отстраняването на повредата.

Извършваме и смяна на всякакви модули, лентови кабели, бутони, сим четци, захранващи букси, комуникационни портове, както и чипове/контролери.

КОЛИЧКА