Сервиз Prestigio

Сервиз за Prestigio

Търсите оторизиран Престижио сервиз в София? Нашият сервизен център извършва необходимите ремонти и поддръжка на продуктите на марката, при това услугата е удобна и изгодна не само за жителите на столицата, но и за тези, живеещи в по-отдалечените региони на страната. Ние ще се погрижим за любимото ви устройство в най-кратки срокове, за да не се лишавате от възможността да извършвате с него обичайните операции.

Prestigio е мултинационална компания, специализирана в производство и дистрибуция на богата гама електроника за бизнеса, образованието и бита. Сред продуктите на този бранд влизат най-масово използваните комуникационни устройства – смартфони, таблети под Android и Windows OS, преносими компютри, видеорекордери, навигационни устройства, както и интерактивни дисплеи и специализиран софтуер.

Към нашия оторизиран сервиз на Престижио Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри за помощ най-често се обръщат собствениците на таблети на марката. Сериите Prestigio MultiPad са предпочитани, заради стилния им и функционален дизайн, висока производителност и супер изгодна цена. Тази марка електроника се отличава със стабилна работа и сравнително здрав корпус, но въпреки това, небрежното използване на таблетите на марката, довеждат бързо техните собственици в нашия сервизен център.

Най-честите проблеми, заради които собствениците на устройствата на марката ни търсят са:

Счупен тъчскрийн или стъкло на дисплея

Това, че неволно сте ударили или изпуснали своя таблет съвсем не означава, че сте се отнесли небрежно и безотговорно към него. На всекиго може да се случи, така че не се обвинявайте. В нашия официален Prestigio сервиз извършваме ремонт и смяна на спукани (надраскани) стъкла – със или без Touch screen, като влагаме оригинални резервни части, придружени от гаранция.

Смяна на повредени хардуерни компоненти

Ако в останалите сервизи Престижио са ви отговорили, че в момента нямат в наличност необходимите резервни части, за да възстановят работата на вашето електронно устройство, то в нашия сервизен център това няма да се случи. Стараем се да поддържаме в наличност най-масово чупещите се части, за да можем да извършим ремонта в най-кратки срокове. Компонентите, подлежащи на подмяна са: батерии, портове за зареждане и слушалки, сензори, платки, камери и др.

Отстраняване на софтуерни проблеми

В нашия оторизиран сервиз за ремонт на устройствата с марка Prestigio ще получите пълната гама услуги, касаещи софтуера. Ако сте закупили своя таблет или смартфон от магазин на мобилен оператор, то можете да бъдете сигурни, че използването му в друга мобилна мрежа ще бъде невъзможно, докато не го разкодираме. Услугата отключване (unlock) е невероятно достъпна и се извършва за минимално време в нашия сервиз.

Сред останалите дейности, включени в софтуерната поддръжка, която предлагаме в нашия Престижио сервиз София влизат: инсталиране и преинсталация на OS, премахване на вируси, програмиране на BIOS, възстановяване на забравена парола, инсталиране на програми и драйвери, инсталиране на българско меню и т.н. Използваме оригинални софтуерни продукти, което е от огромно значение за дългосрочната и безпроблемна работа с таблета.

Към нашия Prestigio сервиз можете да се насочите незабавно при наличие на следните проблеми с таблетите на марката: Невъзможност за включване (преди или след преинсталация); Намокряне; Невъзможност да се стартира операционната система; Невъзможност да се зареди батерията; Неработещи камери и портове; Проблеми с екрана – частична или пълна невъзможност за управление на приложенията, липса на изображение и др.

Обслужвани модели Prestigio

[one_third last=”no”]Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0
Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra + New
Prestigio MultiPad 7.0 HD
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra
Prestigio MultiPad 7.0 Prime
Prestigio MultiPhone 5504 Duo
Prestigio MultiPhone 5503 Duo
Prestigio MultiPhone 8400 Duo
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 Colombia
Prestigio MultiPhone 7600 Duo
Prestigio MultiPhone 5501 Duo
Prestigio MultiPhone 5450 Duo
Prestigio MultiPhone 3400 Duo
Prestigio MultiPhone 5300 Duo
Prestigio MultiPhone 5044 Duo
Prestigio MultiPhone 4505 Duo

Prestigio MultiPhone 4300 Duo
Prestigio MultiPhone 4044 Duo
Prestigio MultiPhone 3540 Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 3G
Prestigio Multipad 4 Quantum 10.1
Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
Prestigio MultiPad 8.0 HD
Prestigio MultiPad 7.0 HD +
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra +
Prestigio MultiPad 7.0 Prime +
Prestigio MultiPad 7.0 Pro
Prestigio MultiPhone 5508 Duo

Prestigio MultiPhone 8500 Duo
Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1 3G
Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad 8.0 3G
Prestigio MultiPhone 7500
Prestigio MultiPhone 5500 Duo
Prestigio MultiPhone 5451 Duo
Prestigio MultiPhone 5430 Duo
Prestigio MultiPhone 5400 Duo
Prestigio MultiPhone 5000 Duo
Prestigio MultiPhone 4500 Duo
Prestigio MultiPhone 4322 Duo
Prestigio MultiPhone 4055 Duo
Prestigio MultiPhone 4040 Duo
Prestigio MultiPad 4 Ultimate 8.0 3G
Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7
Prestigio MultiPad Note 8.0 3G
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 8.0 3G
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0
Prestigio MultiPad 7.0 Prime 3G

КОЛИЧКА