Смяна на дисплей на Lenovo

Смяна на дисплей на Lenovo

Смяна на дисплей Lenovo

При проблем с LCD или AMOLED екран, тъч или счупено стъкло, GSM сервизът ни успешно отстранява всякакви повреди, свързани с екраните на китайският гигант Lenovo.

Нашите специалисти ежедневно извършват ремонтни услуги на екраните, като най-често проблемите, които успешно отстраняваме, са смяна на счупено стъкло, смяна на дисплей и смяна на тъч.

Повредите най-често възникват в резултат на изпускане или намокряне, което може да повреди физически контактни точки и елементи от екрана.

Дисплеите, които Lenovo използва в различните си модели, варират по типове и разделителни способности в зависимост от ценовия клас на устройството.

За поправка на дисплей на Lenovo необходимият подход не се различава особено от смяната на екран на други телефони. Ние от GSM Service Sofia предлагаме висококачествена услуга на конкурентни цени.

Проблеми с дисплеи на Lenovo могат да възникнат вследствие на удар или усукване на устройството. Независимо дали стъклото е просто пукнато или екранът не реагира правилно на докосвания, ние можем да решим проблема ви.

За цена на смяна на дисплей на Lenovo, срок за изпълнение, наличности на резервни части и други въпроси, можем да ви консултираме по всяко време.

Стараем се да поддържаме голямо разнообразие от резервни части за най-популярните модели, а в случай че не разполагаме с необходимия компонент, го доставяме възможно най-бързо.

Ако не сте в София или нямате възможност да дойдете лично, може да ни изпратите устройството си за ремонт чрез куриер.

Предлагаме и допълнителни услуги като разкодиране на Lenovo и ремонт на таблети от същата марка. Lenovo е известен бранд с дългогодишна история и значителен брой почитатели в света на технологиите. Мобилните им устройства се отличават със сензорни екрани, които управляват всички основни функции на устройството.

Въпреки устойчивите на прах и вода корпуси и Gorilla Glass стъклото, предпазващо от счупване при падане, възможно е да се наложи професионален ремонт в случай на повреда.

GSM Service Sofia разполага с необходимото оборудване и знания, за да извърши смяната на дисплей на Lenovo на изключително достъпни цени.

Ние сме на ваше разположение седем дни в седмицата, готови да предложим пълен набор от ремонтни услуги за екрана на вашето устройство.

Видове повреди на дисплей:

  1. Промяна в яснотата на изображението или пълна липса на изображение
    • Ако забележите неясни и размазани контури на дисплея или напълно липсващо изображение, вероятно устройството ви е повредено и изисква професионален ремонт или смяна на стъклото.
  2. Забавени реакции при докосване или пълна липса на чувствителност
    • Тези проблеми могат сериозно да затруднят използването на мобилното устройство. GSM Service Sofia може да ги отстрани чрез частичен ремонт или смяна на дисплей на Lenovo, в зависимост от усукването или удара, които са причинили повредата.
  3. Сериозно счупване, пукнатини и драскотини
    • Ако стъклото на вашия Lenovo е силно наранено или със значителен брой драскотини, препоръчваме да се обърнете към специализиран сервиз за смяна на стъкло. Нашите специалисти извършват бърза и качествена смяна на стъкло на Lenovo, възстановявайки устройството ви в нормален вид и работен режим.

Ремонт чрез куриер

Независимо дали сте в София или на друго място в България, можете да ни изпратите Lenovo устройството си за смяна на дисплей, тъч, стъкло или друг вид ремонт чрез куриерска фирма.

След получаване на устройството в нашия сервизен център, ще извършим необходимия ремонт и ще ви го върнем обратно в перфектно състояние.

КОЛИЧКА