Смяна на дисплей на Meizu

Смяна на дисплей на Meizu

Сервизът GSM Service Sofia предлага висококачествени услуги за смяна на стъкло или дисплей на различни модели смартфони на Meizu. Нашите специалисти извършват прецизна смяна на стъкло за всички модели с OLED (AMOLED) дисплеи, като осигуряват, че устройството ще изглежда като ново след ремонта.

Смяна на стъкло на Meizu

Сервизът ни предлага услуга за смяна на стъкло за Meizu с OLED дисплеи. Този деликатен процес включва замяна на счупеното или надраскано стъкло с ново такова. Целта на тази услуга е да спести пари на потребителите, запазвайки при това функционалността на тъчскрийна и дисплея.

Смяна на дисплей на Meizu

Смяната на дисплей на Meizu включва пълна замяна на дисплейния модул, включително всички компоненти на екрана. След този вид ремонт вашето устройство ще разполага с ново стъкло, тъчскрийн и дисплей. Сервизът предлага тази услуга за всички модели с различни видове екрани, включително IPS LCD.

Дисплеи на Meizu

Meizu използва както OLED, така и IPS LCD технологии за своите дисплеи. OLED дисплеите предлагат по-висока наситеност на цветовете и по-ниска консумация на енергия, докато IPS LCD осигуряват натурално възпроизвеждане на цветовете и по-достъпна цена.

Предимства на GSM Service Sofia

GSM Service Sofia се отличава с екип от специалисти, готови да справят с всички видове ремонти бързо и професионално. Разполагаме със собствен склад за части и аксесоари за Meizu, както и с необходимата техника за качествен ремонт.

Услуги чрез куриер

Предлагаме възможност за ремонт на вашето устройство чрез куриер. Просто ни предоставете детайлите за вашето устройство, изпратете ни го и ще ви го върнем след извършването на ремонта.

С GSM Service Sofia вашето Meizu ще получи професионален ремонт с гарантирано качество и бързина.

КОЛИЧКА