Сервиз CAT

Сервиз за CAT

Дори да сте собственик на едни от най-здравите мобилни телефони, на даден етап ще ви потрябва реномиран сервиз, в който отстраняват всички дефекти и неизправности в тяхната работа. За целта е нужно просто да изпишете фразата сервиз телефони CAT, и непременно ще ни намерите. Можете да бъдете уверени, че всяка неизправност ще бъде коригирана бързо, коректно и на достъпна цена.

Производителят на мобилни телефони Caterpillar има за основна дейност производството на строителни машини. Това хвърля в недоумение голяма част от хората, защото двете сфери – машиностроене и електроника се намират в двата полюса на съвременната индустрия. Едно е сигурно обаче – вашият апарат ще ви радва и дава спокойствие с изключителната си здравина и устойчивост на всякакви механични въздействия.

Едва ли причината да потърсите оторизиран CAT сервиз ще бъде намокряне или изпускане на телефона. Продуктите на марката са предпочитани основно от хората, които държат на здравината. Те не са масово използвани в нашата страна. Предпочитат ги основно хора, чието ежедневие е динамично, а работата им протича в супер екстремни условия.

Въпреки това, не бива да забравяме, че мобилните телефони спадат към деликатната електроника, с която трябва да се борави внимателно и отговорно. Ако сте решили да изпитате възможностите на своя CAT телефон, превишавайки параметрите на натоварване, е много вероятно вашата небрежност да ви доведе много бързо в нашия оторизиран сервиз на CAT Ентер компютърс – сервиз GSM и компютри

Защо да ни предпочетете пред всички останали сервизни центрове?

Причините да заложите на нас при избора на CAT сервиз Ентер компютърс – сервиз GSM и компютриса много и от различно естество. На първо място, ние сме достъпни за всички собственици на тази марка телефони, включително за тези, живеещи в отдалечените региони на страната. Ние ви даваме възможност да ни изпратите по куриер повредения си апарат, вместо да губите време и средства, за да ни посещавате лично. Връщането на ремонтираните устройства става по същия начин, като поправката е винаги придружена от гаранция.

Безплатна диагностика

В сервиза ни диагностицирането на неизправностите е напълно безплатно, като за целта се използва най-добрата професионална апаратура, с която, освен всичко друго работи екип от най-добрите специалисти в страната. Всяка повреда се открива за броени минути, което ни позволява да пристъпим незабавно към нейното отстраняване. В нашия сервиз на CAT Ентер компютърс – сервиз GSM и компютрине губим нито вашето, нито своето време, а това означава, че няма да ви се наложи да губите комуникация.

Оригинални части

Когато поправката на отделни компоненти от хардуера на телефона е невъзможна, ние пристъпваме към тяхната подмяна с нови, които са не просто съвместими с конкретния модел телефон на марката, а оригинални, доставени директно от производителя. Можем  да заменим както амортизирана батерия, така и вградените портове за слушалки и зареждане. В нашия сервиз телефони CAT извършваме смяна на счупено стъкло на екрана, като подчертаваме, че екраните на тази марка устройства са по-специални.

Софтуерна поддръжка

Решаваме всички видове софтуерни проблеми на телефони CAT. В специализирания ни CAT сервиз Ентер компютърс – сервиз GSM и компютриизвършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване, което може да включва различни по вид и сложност дейности. Ще отключим перманентно кодирания ви телефон, за да може да работи във всяка произволно избрана мрежа, а можем също да извършим ъпдейт и преинсталация на операционна система, както и да инсталираме българско меню и допълнителни програми.

Обслужвани модели CAT

Cat S41
Cat S31
Cat S61
Cat S60
Cat S30
Cat S40
Cat B30
Cat B15 Q
Cat S50
Cat B15
Cat B100
Cat B25

КОЛИЧКА