GSM Сервиз

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА GSM

ДОСТАВКА С КУРИЕР ЕКСПЕРТНО ОБСЛУЖВАНЕ БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА
СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА GSM OT ENTER COMPUTERS СОФИЯ МЛАДОСТ 1Безплатна диагностика на вашия смартфон/телефон СОФИЯ МЛАДОСТ 1
Нашият GSM сервиз се намира в София ЖК МЛАДОСТ 1 и предлага професионален сервиз и ремонт на смартфони и обикновенни GSM телефони. Част от нашите услуги са: Смяна на счупен дисплей Разкодиране на GSM апарати Смяна на микрофон, високоговорител Смяна на камера Смяна на букса за захранване Смяна на батерия Софтуерна поддръжка и много другиПравилно направената диагностика е 90% от решението на Вашият проблем. При нея разпознаването на техническия проблем е много важна част, която се отразява при формирането на цената, при закупуването на части и накрая при неговото отстраняване. Експертната диагностига може да ви спести много пари и главоболия. Доверете се на нашия опит и избегнете лутането от сервиз на сервиз. В GSM сервиз ENTER предлагаме на своите клиенти БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА на всички модели мобилни устройства и таблети, като след нея извършваме детайлни тестове и даваме гаранция за всеки извършен от нас ремонт.
  

 Оборотен телефон при ремонт над 3 работни дни;

Най-добри експерти Експертите ни имат дългогодишен опит в поправката на хардуерни и софтуерни проблеми. Ако имате проблем със смартфона или таблета ви, заповядайте в нашият сервиз ще получите безплатна диагностика.Гаранция за качество Освен че предлагаме качествени ремонти, ние гарантираме за тях. Като даваме гаранция за всеки извършен ремонт в нашият сервиз. Така предоставяме сигурност на клиента за качеството на нашата работа.Удобство за вас Работим с всички куриерски фирми в страната (Speedy, Ekont, Rapido, DHL, Transpress, Европът, Leo Express) за да ви осигурим удобство и сигурност изпращаме до всеки град от България.
ЕНТЕР КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ си поставя за цел да бъде най-ефективната компания за поправка и поддръжка на вашият смартфон, като същевременно се стремим за постигане на възможно най-високото обслужване на нашите клиенти. Нашите методи за постигане на нашата мисия са: Пълно взаимодействие с нашите клиенти. Трансфер на информация с клиента относно устройството оставено за поддръжка в реално време Пълна прозрачност на нашите дейности. Гарантирано пълна прозрачност на процеса в ремонтните цикли. Инвестираме в инструменти, оборудване, знания и нашите служители. Осигурена работна среда, съответстваща на европейските изисквания. Постигнете оптималните времена за изпълнение. Отделен качествен контрол и 100% проверка на всеки ремонтиран продукт. Предлагаме и гаранция за изработката на всички извършени ремонтни дейности. Високо мотивиран персонал, който се идентифицира със „своята компетенция“. Ангажимент за високи постижения. Отнасяме се до цялата информация на клиента като строго поверителна  ПОВЕЧЕ ЗА НАС МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:
КОЛИЧКА